©  Foto:

Shelterplads - Utterslev

I den hyggelige landsby Utterslev kan der overnattes i to fine sheltere, hvoraf den ene er handicapvenlig. Pladsen ligger tilbagetrukket fra vejen i hjørnet af et fint fritidsområde, med udsigt over de idylliske marker. 

Der er flere borde-bænke sæt rundt omkring i området, og der er tilknyttet bålsted til hver shelter, samt bålhus tilgængeligt for besøgende.

Udover de to sheltere, så er det også tilladt at overnatte i små 2-mandstelte.

Området er beplantet med både æbletræer og en Tjua, hvori børnene kan lege gemmeleg. Der er opsat motionsredskaber ved siden af pladsen, til glæde for både store og små. Området fremstår delvist som naturgrund med slåede stier, hvor insekter og blomster stortrives. Shelterpladsen er en del af vores store oplevelsesrute, Naturlandet Rundt.

Ved siden af shelterpladsen løber den gamle Jernbanedæmning som “Energistien” hele vejen til Horslunde, hvor der er mulighed for indkøb. Langs de store veje er der knapt 3,5 km til Horslunde.

Læs mere om Utterslev shelterplads på Book en Shelter. Se også en fuld oversigt over Naturlandet Lolland-Falsters mange shelterpladser her.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app.