Gå til indhold
©  Foto:

Vejrø Havn

Kommer du til Vejrø i egen båd, kan du benytte en af vores 85 nyanlagte bådpladser med vand og el på broerne. Marinaen er indrettet til både familien og til parret uden børn med luksuriøse bade- og toiletfaciliteter i topmoderne hus. Havnefee giver også adgang til vaskemaskine/tørretumbler, familiebad og udendørs grovkøkken.

Ved havnefronten er der liv og hygge med borde og bænke samt grill- og bålsteder – brænde er til fri afbenyttelse. Tæt ved havnen findes vores tennisbane, populært sørøverlegeskib, boldbane, kaninbjerg. Cykler kan lejes i havnecaféen. 

Udover den flotte havn på Vejrø, byder vi på en uforglemmelig oplevelse af fordybelse, ren luft, himmelrum og afslappet luksus på øens. Skipperly er øens samlingspunkt. Her finder i vores gourmet restaurant med imponerende åbent ildsted, gårdbutik, vinkælder med hvælvinger i loftet, lounge og på 1 sal, mødelokale under tagets egetræs bærebjælker.

Ønsker I at tage en overnatning, foregår dette i afslappet luksusstil i suiter eller deluxe dobbeltværelser på Blæsenborg, i Karlekammeret med små ferielejligheder/dobbeltværelser eller i et af vores fire gæstehuse. I vil vågne op med udsigt til mark, skov, strandenge og det nærliggende hav.

Der er 3 meters dybgang i indsejling og langs midtermole. Pælepladser ml. nordlig og sydlig bro holder 2,5 meter vand, mens der nord for den nordlige bro er 2 meter og syd for den sydlige bro er 2,3 meter. Vejrø VN vejleder ved anduvning, og viser ind fra SE i grøn/rød vinkel, 320˚. Indsejlingen er afmærket med FL.R. og FL.G. Hele havnen er oplyst og kan anløbes dag og nat.

Reservation af havneplads er kun nødvendig til både med særmål kontakt os på telefon +45 2027 2360 eller på info@vejroe.dk.

Del dine øjeblikke: