©  Foto:

Vejrø Mødelokaler

Du bør vælge Vejrø som destination til dit møde, konference eller firmafest, fordi du ønsker noget usædvanligt og enestående. Vejrø skaber en eksklusiv og mindeværdig ramme til dig og dine kollegaer.

Vejrø Resort er det perfekte valg, hvis I værdsætter bæredygtighed, natur, privatliv, diskretion og førsteklasses gastronomi. Vi tilbyder en skræddersyet oplevelse, der giver jer en unik ramme til jeres næste off-site møde eller konference. Vi har taget os af alle detaljer, så I kan fokusere på at skabe gode relationer, holde spændende konferencer eller styrke jeres team.

Skal I have ro til at udvikle nye strategier og visioner, er øens natur og vide horisont det ideelle sted til nytænkning og inspiration. Som en privat ø tilbyder Vejrø en diskret og afsides beliggenhed, dette giver mulighed for at fokusere på mødets formål uden forstyrrelser udefra. Den rolige atmosfære og den smukke natur omkring øen bidrager til en afslappet og inspirerende stemning.


På Vejrø prioriterer vi også bæredygtighed og kvalitet. Med egen madproduktion og en ansvarsfuld tilgang til øens ressourcer kan du nyde friske råvarer af høj kvalitet, der er dyrket økologisk.

Vi går op i miljøet, derfor er Vejrø en destination, der er selvforsynet med energi, vand og varme. Vores one-of-a-kind microgrid kører i island mode og kan operere på 100% grøn energiandel fra vores egen vindmølle og solcelleanlæg.