Sakskøbing Fjord

Sakskøbing Havn

Sakskøbing Havn ligger i bunden af Sakskøbing Fjord, lige midt i Sakskøbing by, blot 200 meter fra byens torv. 
Havnen har et ganske særligt miljø, hvor blandt andet designerhusbådene er med til at skabe stemning. Langs med fjorden er der smuk natur og et rigt fugleliv. Vind mellem S og SØ kan give indtil 1,5 m lavvande. Gratis ophold for ældre træskibe. Sakskøbing er en smuk gammel købstad med sine mange gamle huse og hyggelige gader. Der er et rigt og aktivt handelsliv i Sakskøbing. Her er mange forretninger og området er især kendt for sine lokale fødevarer som fx frugt, hvorfor der hvert år i september afholdes Frugtfestival i byen. Fjorden egner sig også godt til at fiske og der er fantastisk at løbe ud til Orebymølle hvor man har fjorden på sin venstre side.

 

Sakskøbing Lystbådehavn

Sakskøbing Lystbådehavn ligger smukt og uforstyrret i Sakskøbing Fjord, omgivet af smuk natur, nær fjordenge, løvskove og marker.
Blot 10 minutters gang langs fjorden finder man Sakskøbing Torv, midt i den smilende handelsby, der blandt andet byder på gode muligheder for shopping. Sakskøbing Lystbådehavn har frihavnsordning, og der er også mulighed for at låne cykler helt gratis, så man kan komme rundt og nyde det dejlige område, og fx besøge et af de mange gallerier nær Sakskøbing. Der er også trådløst internet, koden kan rekvireres hos havnefogeden.

Der er hver onsdag kapsejlads i sommerperioden, 

I havnen er masser af fred og ro, og benytter man sig fx af den overdækkede grillplads, kan man med naturen som ramme opleve nærmest maleriske solnedgange over landskabet.

Del denne side

Vidste du!

Saxine det smilende Vandtårn, byens vartegn, fik først sit smil i 1982 efter forslag fra artitekten Flemming Skude

Overnatning i Sakskøbing

Overnatningsmulighederne spænder vidt i den hyggelige købstad - du bestemmer selv.