Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Saxkjøbing - Restaurant

Væk alle sanser og smagsløg til live med en tur til Claus Meyers gastronomiske univers på Hotel Saxkjøbings restaurant.

Velkommen til et menukort i ”New Nordic”-stil, hvor råvarerne skifter i takt med sæsonen. Økologi er en af restaurantens hovedingredienser, og der er altid kun friske grøntsager og kød fra lokale producenter at finde på tallerken på Hotel Saxkjøbing.

Menuen er inspireret af Det Nye Nordiske Køkke, og kan mest betegnes som moderne kromad med smørrebrød til frokost og en alsidig aftenmenu med et nik til det franske og klassiske danske. Enkel og ærlig mad, der tager afsæt i råvaregrundlaget og naturens gang på Lolland og øerne i Smålandshavet.

Har du lyst til noget lettere, så nyde hotellets kvalitetskaffe og lækre kager i hotellets café, og kig forbi gårdbutikken i samme bygning.