©  Foto:

Inspiration Center Denmark

Tæt på Maribo og med Knuthenborg Safaripark som nabo finder du denne idylliske B&B. 

Inspiration Center Denmark er et retreat- og kursuscenter, som også tilbyder Bed & Breakfast. Her er 25 værelser af forskellig størrelse, adgang til terrasse og parklignende have, gratis WiFi og fælles bad og toilet – og morgenmad. Indretningen er smagfuld og hyggelig.

Stedets historie
Inspiration Center Denmark var oprindeligt et alderdomshjem. Alderdomshjemmet opførtes efter tegning af Brygger Jørgensen, som en smuk én-etages bygning med en lang midterfløj og to sidefløje. Den venstre sidefløj var tidligere hospital, oprettet anno 1705 af Søster Lerche. Bygningen brændte ned i 1905, men blev genopbygget i 1906 af Eggert Christoffer lensgreve Knuth. I hele bygningen var der plads til 26 aldersrentenydere med fælles spisestue og havestue, bad og andre bekvemmeligheder samt en stor smuk have. 

I 1982 påbegyndte Maribo Højskole sit virke, der sluttede i oktober 2001.

I 2003 åbnede InspirationsCenter Maribo sine døre som retreat-sted, med sit eget koncept samt hvor fremmede kursushold kunne leje faciliteterne og få service i form af god mad og gode forhold for kurser og seminarer med døgnophold.

I 2019 skiftede navnet med nye ejere til Inspiration Center Denmark hvor samme koncept forsætter samt Bed & Breakfast og udlejning af lokalerne til fester med overnatning.