©  Foto:

2010 Vin og velsmag

2010 Vin & Velsmag blev grundlagt i 1999.

Målet har fra starten været at importere vin fra mindre producenter med stort fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Vi kender de fleste personligt fra vort besøg hos dem, hvor seriøsiteten tjekkes, og fra deres besøg hos os, hvor de får lov til at præsentere vinene for udvalgte kunder.

Alle verdens vigtige vinlande er repræsenteret hos os, og skulle noget savnes, kan vi normalt skaffe det.

Vi leverer først og fremmest til restauranter, men også firmaer og institutioner, som anvender vore produkter til kantinen og til gaver, hører til vor kundekreds.

Grundet vor konstante udvikling har vi i 2016 indrettet en butik, som ifølge de besøgende er landets flotteste. Her kan udover vin købes et meget stort udvalg af spiritus og øl samt delikatesser som chokolade, pesto, kaffe, te med meget mere. Derfor besøger en strøm af private butikken for at forsyne sig med specialiteterne, for at bestille vin til festen eller for at købe gavekurve. Vores personale er under konstant uddannelse, så de kan rådgive kunderne på bedste vis. At vælge den rette vin til maden eller receptionen er med til at sikre succesen.

Til historien om os hører også, at vi støtter en meget lang række ting inden for kultur, sport og erhverv for derved at få det lokale til at blomstre.

Del dine øjeblikke: