©  Foto:

Brombærgården B&B

Brombærgården er en 150 år gammel økologisk gård, som er blevet nænsomt restaureret, og som rummer både Bed & Breakfast-værelser/lejlighed og et galleri med nordisk kunst.

På Brombærgården finder du en stor, vidunderlig økologisk have, en lille dam og en dejlig gårdhave, hvor man kan hygge og sole sig. Alle værelser ligger i stueetagen.

Stedet henvender sig især til gæster, som elsker bæredygtig arkitektur, kunst, design, natur og økologi, og som ønsker at slappe af og holde ferie i fred og ro. Brombærgårdens omgivelser er perfekt til cykelture. Her er højt til himlen, med mark, skov, strand og små, hyggelige havne.

Brombærgården byder også på usædvanlige kulinariske oplevelser, siden maden er både kreativ og sund, lavet med kærlighed og af gode lokale råvarer.

Læs mere på Brombærgårdens hjemmeside.

Attraktioner i nærheden

Brombærgården ligger tæt på E47, 80 minutter syd for København og 40 minutter nord for Rødbyhavn og Gedser.
Der er mange attraktioner, som nemt kan nås i bil: Knuthenborg Safaripark, Middelaldercentret, Krokodille Zoo, Guldborgsund Zoo, Marielyst Strand, Veterantoget, Museerne i Maribo, Fuglsang Kunstmuseum, Reventlow-Museet, Onsevig Klima Park.
I selve Nørre Alslev ligger både Nordfalsters meget fine Svømmecenter, klatrepark og banegården, som kan nås til fods.