Gå til indhold
©  Foto:

Brombærgården B&B

Velkommen til Brombærgården!

Brombærgården er en næsten 140 år gammel økologisk gård, som er blevet nænsomt restaureret, og rummer både Bed&Breakfast-værelser/lejlighed, en lille butik og et meget spændende galleri med nordisk kunst.

Bygningerne er omgivet af forskellige gamle haver, hvor vi også selv har plantet flere tusinde buske og træer for at holde vores grønne oase så smuk og naturlig som muligt. Ideen har været at genskabe naturen i balance, og det er lykkedes meget godt. Vilde dyr og planter stortrives her.

Vi ligger tæt på E47, 80 minutter syd for København og 40 minutter nord for Rødby Havn.
Der er mange spændende destinationer som nemt kan nås i bil: Knuthenborg Safaripark, Middelaldercentret, Krokodillezoo, Guldborgsund zoo og botanisk have, Marielyst Strand, Veterantoget, Museerne i Maribo, Fuglsang Kunstmuseum, Reventlow Museum, Onsevig Klima Park, diverse slotte og godser, Nykøbing Falster, Nysted, Hæsnæs, Stubbekøbing, Sakskøbing og Maribo. I selve Nørre Alslev, ligger både Nordfalsters meget fine Svømmecenter og banegården, som begge kan nås til fods. Vordingborg med Borgcenter, Præstø, Bogø og Møn (Geocentret/Møns Klint), Bonbonland, Holmegaard, Næstved, Avnø, Gavnø Slot og mange andre seværdigheder kan også nemt nås, siden vi ligger så centralt og har banegård i byen. Dagture til øerne i Smålandshavet er også en fantastisk oplevelse.

Alle vores værelser ligger i stueetagen. Vi har en stor, vidunderlig økologisk have, en lille dam og en dejlig gårdhave, hvor man kan hygge og sole sig.

Stedet henvender sig især til kræsne gæster som elsker spændende arkitektur, kunst og design og som ønsker at slappe af, og holde ferie. Ligesom cykelturister og overnattende gæster der er på gennemrejse værdsætter de usædvanlige rammer.
Vi tilbyder også sprog- og kunstkurser. Desuden kan mindre fester og bryllup holdes i stil på gården.

Brombærgården byder også på usædvanlige kulinariske oplevelser, siden maden er både kreativ og sund, lavet med kærlighed og af gode lokale råvarer.

Gå ind på vores hjemmeside og læs mere om os.

 

Priser

Bed & Breakfast

Enkeltværelse m. morgenmad pr. nat: 450,00 DKK pr. person

Dobbeltværelse m. morgenmad pr. nat: 550,00 DKK for 2 personer

Ekstra seng pr. nat: 300,00 DKK pr. person

Barneseng i forældres rum pr. nat: 100,00 DKK inklusiv sengelinned

 

Spørg efter rabat hvis I skal bo på gården i flere dage

Del dine øjeblikke: