©  Foto:

Shelterplads - Vester Kippinge

På denne idylliske shelterplads kan du både overnatte i telt, shelter eller campingvogn. Multipladsen ligger fantastisk placeret i hjørnet af en privat have.

Multipladsen består af et shelter, en campingvogn og en teltplads. Hver af overnatningsmulighederne har plads til 4 overnattende gæster.

Foran pladsen er der en hyggelig lille sø med koi karper, og der er direkte udsigt til hestefolde, marker og kysten. Der er mulighed for at tage sin hest med, samt fine rideruter i området som man kan udforske. Pladsen har bålsted med bænk, ophæng til sadler, bord-bænkesæt, havestole med hynder, cykelbom, strømstik til opladning, drikkevand og adgang til fint gæstetoilet med mulighed for bad mod betaling.

Der er en fin strand med sandbund 600 meter vest for pladsen, hvor man kan ride eller soppe. Hvis du vil svømme, så skal du være klar på at gå et langt stykke ud, da der er lavvandet. Det er et fint sted at gå i land med kajak o.l.

Hvis du har behov for at købe ind, så er der tankstation ved Øster Kippinge knapt 3 km øst for pladsen. I Nørre Alslev, som ligger knapt 9 km fra Vester Kippinge, er der mulighed for større indkøb, samt tog- og busforbindelser mod Nykøbing Falster og København.

Læs mere om Vester Kippinge Multiplads på Book en Shelter. Se også en fuld oversigt over Naturlandet Lolland-Falsters mange shelterpladser her.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app.