©  Foto:

Strandby 1847 Bed and Breakfast

Her får du det bedste fra to verdener: Bondehus-idyl og moderne komfort i skøn forening.

Strandby 1847 B&B ligger i Strandby på Lolland - et naturskønt område tæt på kysten og en lille sø, blot 10 minutters kørsel fra Nykøbing Falsters centrum.

Huset er et traditionelt dansk bindingsværkshus fra 1847, genopbygget i 2010 med gulvvarme og ventilationssystem i alle rum. Strandby 1847 B&B ligger på en 2,5 hektar stor grund med en blomsterhave og store træer, hvor vilde dyr og fugle kan opleves helt tæt på.

Værelser og morgenmad

Strandby 1847 B&B tilbyder to værelser med delt badeværelse i stueetagen. Værelserne er indrettet som et 2-personers værelse og et dobbeltværelse med komfortable senge og har udsigt til haven og parken. En fælles spisestue og fuldt udstyret tekøkken befinder sig på første sal. Der serveres kontinental morgenmad mod ekstrabetaling, og der er altid gratis te og kaffe. Bed & Breakfast'en har privat indgang og udgang til en stor terrasse og have med mange hyggekroge. Der er gratis parkering og ligeledes mulighed for aflåst cykelopbevaring.

Perfekt beliggenhed

I Strandby 1847 B&B får man den perfekte beliggenhed tæt på byen og alle lokale attraktioner, mens man nyder roen og naturen med stjerneklar himmel og fuglesang.

Strandby 1847 B&B er åben året rundt - besøg hjemmesiden på https://www.strandby1847.com/.