Landskab

 

Foto: SarahintheGreen

Vildt efterår på
Lolland-Falster

Kom med til vildtmiddage, bliv klogere på jagt og natur, oplev kunstudstillingen Vildt Nok. Jagt i dansk kunst og meget mere. Du er inviteret med til efterårets vilde arrangementer.

Arrangementerne er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Liste
Kort

Jagtsnak, vildtmad og øl i selskab med Gordon P. Henriksen og David Carsten Pedersen.
Foto: Gordon P. Henriksen

Jagtsnak, vildtmiddag og øl i selskab med Gordon P. Henriksen og David Carsten Pedersen
Krenkerup Bryggeri 30.11.2023

Har du jagttegn, overvejer du at få et eller er du bare interesseret i jagt, så kom med til en aften med masser af nyttig viden. Det bliver en samtale med humor, kærlighed og plads til alle spørgsmål om jagt.

Læs mere

Vildt nok omvisning med kurato
Foto: Fuglsang Kunstmuseum

Omvisning med kurator - Vildt nok. Jagt i dansk kunst
22.11.2023

Kom med på omvisning og hør om tankerne bag udstillingen Vildt Nok. Jagt i dansk kunst med museumsinspektør på Fuglsang Kunstmuseum, Tine Nielsen Fabienke. 

Læs mere

Middag med vildt
Foto: Hotel Saxkjøbing

Vild weekend med vinsmagning på Hotel Saxkjøbing
17.11.2023

Nyd en forrygende 5-retters vildtmiddag skabt på lokale råvarer og smag udsøgte vine. Vin & Velsmag kommer og fortæller om aftenens vinmenu, der er specielt udvalgt til middagen. Der er mulighed for overnatning til en særlig pris.

Læs mere

Bandholm Badehotel
Foto: Bandholm Badehotel

Lolland-Falster har det for vildt på Bandholm Badehotel
15.11.2023

Vild gastrooplevelse sammen med køkkenchef Nicky Arendtsen og nyjæger Gordon P. Henriksen. Kom og hør om jagtoplevelser og vildt på Lolland-Falster og tankerne bag middagen - en vild, lokal, ærlig og personlig middagsoplevelse.

Læs mere

Mad og kunst
Foto: Den Hirschsprungske Samling

En aften i jagtens tegn
09.11.2023

Kom og hør museumsinspektør på Fuglsang Kunstmuseum, Tine Nielsen Fabienke, fortælle om tilblivelsen af udstillingen Vildt Nok. Jagt i dansk kunst. Efterfølgende nyder du en vildtmiddag med lokale råvarer skabt af Thorlin Spisehus.

Læs mere

Fluebinderi
Foto: Johan Berg

Fluebindesession på Hesnæs Havn
08.11.2023

Kom med til fluebindesession med hverdagskok, nyjæger og lystfisker Gordon P. Henriksen. Aftenen starter med en bålgrillet vildtburger i det fri, og efterfølgende er der fluebinderi inden døre.

Læs mere

Vildt nok udstilling
Foto: Ribe Kunstmuseum

Omvisning i udstillingen Vildt nok. Jagt i dansk kunst
05.11.2023

Guidet tur i særudstillingen Vildt nok. Jagt i dansk kunst, hvor du hører mere om jagt, dyr og landskaber. Billetter til omvisningen udleveres gratis på dagen i museumsbutikken, hvor entrébilletten også købes.

Læs mere

Trofæ workshop
Foto: Fuglsang Kunstmuseum

Trofæ workshop
04.11.2023

Lav dit eget trofæ sammen med kunstner Anna Bak. Du starter med en omvisning i udstillingen Vildt Nok. Jagt i dansk kunst på Fuglsang Kunstmuseum, inden du udfolder din kreativitet.

Læs mere

Rådyr
Foto: Joshua J. Cotten on Unsplash

Vildtweekend på Den Gamle Digegaard
03.11.2023 - 04.11.2023

Smag dig gennem en lækker 6-retters vildtmiddag, hvor jagthorsblæserne vil spille inden middagen d. 03.11.23. En skøn aften med lækre retter venter. Book allerede dit bord nu.

Læs mere

Hotel Saxskjøbing
Foto: Thomas Høyrup Christensen

Vild weekend på Hotel Saxkjøbing
03.11.2023

Kom og hør frugtavler og jæger, Peter Larsen, fortælle anekdoter om jagt og livet på Lilleø og nyd en vildt middag med lokale råvarer. Der venter en vild weekend på Hotel Saxkjøbing med overnatning til en særlig pris.

Læs mere

Svampe i kurv
Foto: Niclas Jessen

Vildtaften på Hotel Falster
03.11.2023

En spændende vildtbuffet og en hyggelig aften venter. Kokken er sendt på jagt efter gode råvarer, så du kan godt glæde dig. Reserver dit bord allerede nu.

Læs mere

Stenalderpigen Lola
Foto: Tom Bjørklund

Jagt i et historisk perspektiv
02.11.2023

Kom helt tæt på livet, jagt og fiskeri i stenalderen, når museumsdirektørerne Anna Schram Vejlby & Ulla Schaltz tager dig med rundt i udstillingen om stenalderpigen, Lola.

Læs mere

Fuglsang SAMMEN – jagtens billedkunst, skønlitteratur og musik
Foto: ARoS

Fuglsang SAMMEN – billedkunst, skønlitteratur & musik
26.10.2023

Ensemble Storstrøm spiller vidunderlige jagtstykker, Hans Kristensen, forfatter bag bogen Bidt af Boganis, deler fortællinger fra jagtens verden, og billedkunstner Svend-Allan Sørensen fortæller om finde inspiration i jagt, våben og litteratur. Nyd efterfølgende en vildtmiddag i caféen i KUMUS.

Læs mere

Naturpark Maribosøerne havørn
Foto: Klaus Bek Nielsen

Rovfugledage ved Hyllekrog
25.10.2023

Oplev efteråret imponerende rovfugletræk ved Saksfjed-Hyllekrog - et af Skandinaviens bedste steder herfor. En spændende dag tæt på naturens jægere venter.

Læs mere

Musvåge
Foto: Vincent van Zalinge on Unsplash

Rovfugletur til Saksfjed-Hyllekrog
22.10.2023

Fugleværnsfonden og Lyttesholm Naturcenter tager dig med på vandretur, hvor du oplever naturens jægere ved Saksfjed-Hyllekrog - et af Danmarks bedste efterårstræksteder for rovfugle

Læs mere

Vildt jagt
Foto: Ingrid Riis

Vildtaften på Den Gamle Møllegaard
21.10.2023

En hyggelig aften med alt det bedste fisk og vildt. En spændende menu er sammensat med mange forskellige retter. Husk at reservere bord.

Læs mere

Falk
Foto: Brandon on Unsplash

Ørnetur med ringmærkning
18.10.2023

Oplev ringmærkning af naturens jægere og kom med på tur i området ved Lyttesholm Naturcenter. Fugletårnet er bemandet med lokale fuglefolk, som står klar til at gøre dig klogere på fuglelivet.
 

Læs mere

Svampe i kurv
Foto: Ingrid Riis

Svampetur for hele familien
17.10.2023

Kom og lær om både giftige og velsmagende svampe, når Svampeliv LF fortæller og gør dig klogere på skovbundens svampe. Tag hele familien med til en sjov og lærerig dag i naturen.

Læs mere

Familieworkshop
Foto: Ribe Kunstmuseum

Familieworkshop - Vildt nok. Jagt i dansk kunst - UDSOLGT
15.10 + 16.10 + 17.10.2023

Omvisning og dialog i børnehøjde i udstillingen Vildt nok. Jagt i dansk kunst efterfulgt af kreativt værksted, hvor I fordyber jer i jagt og kunst.

Læs mere

Efterår
Foto: Patrick Kirkby

Jagtgudstjeneste i Vester Ulslev Kirke
15.10.2023

Gudstjeneste med jagthornsblæserne fra Falster, præst og erfaren jæger Diana Mortensen fra Tågense og en vild og enestående oppyntning. Alle er velkomne.

Læs mere

Restaurant Bangs Have
Foto: Max Christensen

Vildtaften i Restaurant Bangs Have
14.10.2023

Restaurant Bangs Have og Vinhuset Maribo inviterer på jagtmenu bestående af 6 serveringer og tilhørende vine.

Læs mere

Hesnæs Havn personale med gevir
Foto: Christina Birch

Vildtmiddag på Hesnæs Havn
14.10.2023

Kom til Hesnæs Havn og forkæl dig selv med en 3 retters vildtmiddag. Glæd dig til en udsøgt menu med lokale råvarer. Til børn under 12 år kan serveres en anden menu.

Læs mere

Skydning for alle
Foto: Emil Bilde Fogh

Skydning for alle
14.10.2023

Prøv kræfter med skydning sammen med lystfisker og nyjæger Gordon P. Henriksen i hyggelige og trygge rammer. Alle kan være med, så kom og bliv klogere på skydning, jagt og mad med vilde råvarer. Arrangementet er gratis.

Læs mere

Frokost før jagten
Foto: Skagens Kunstmuseer

Udstilling - Vildt nok. Jagt i dansk kunst
07.10.2023 - 07.01-2024

Oplev særudstillingen om jagt og natur på Fuglsang Kunstmuseum. Udstillingen er skabt på baggrund af den globale klimakrise og coronapandemien, som har sat fokus på vores forhold til naturen - herunder jagt. Gennem 80 kunstværker skildres jagt, mennesker, dyr og landskaber på smukke, tankevækkende og humoristiske måder.

Læs mere

Vejrø luftfoto
Foto: Daniel Villadsen

Jagt på Vejrø

Oplev dagjagt eller tag på jagtophold som gruppe på Vejrø. Her kan du skyde alt fra råvildt til harer og fasaner og tage på rough shooting i private omgivelser. Foruden den smukke natur får du fuld forplejning med gourmetmiddag og ophold i jagtstue og vinkælder.

Læs mere

 

Efterårsferie for hele familienSe mere

Se det hele

Bliv inspireret af vores online turistkatalog
og kig på de mange events i kalenderen.
turistkatalog

https://api.www.visitlolland-falster.de/sites/visitlolland-falster.com/files/2021-03/Erhvervfremmebestyrelsen_logo.png