Corselitze skov efterår

Efterårsferie
for hele familien

Hold efterårsferie på Lolland-Falster med masser af sjove oplevelser. Besøg Middelaldercentret, oplev Knuthenborg After Dark, Europas største krokodille, tag på museum eller udforsk naturen.

Oplevelser for børn

Middelaldercentret
Foto: Middelaldercentret

Middelaldercentret

Besøg Middelaldercentret i din efterårsferie, hvor der er masser af sjove familieoplevelser. Oplev ridderturneringer, affyring af blider og håndværkere.

Lalandia familie i Aquadome
Foto: Lalandia

Lalandia

Hold efterårsferie i Lalandia med sjove indendørsaktiviteter for børn og voksne. Tag i badeland, udfordre hinanden i minigolf eller bowling, stå på skøjter og meget mere.

Krokodille Zoo
Foto: Julie Spuhr

Krokodille Zoo

Oplev Europas største krokodille, alle krokodillearter i verdenen, tropehal, pumaer og skildpadder hos Krokodille Zoo. Et helt unik sted for både børn og voksne.

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark

Oplev Nordeuropas største safaripark, kom tæt på de pensionerede cirkuselefanter, tigere, giraffer, aber, ulve og meget mere. En oplevelse for hele familie

Frilandsmuseet
Foto: Rune Johansen

De gamle Huse – Frilandsmuseet

Tag hele familien med på frilandsmuseet, hvor I kan opleve de autentiske huse, lege gamle landsbylege, udforske det traditionelle håndværk og nyde de naturskønne omgivelser.

Labyrint Lolland-Falster
Foto: Labyrint Lolland-Falster

Labyrint Lolland-Falster

Find vej gennem labyrinten ved at svare rigtigt på en række spørgsmål. Gennem labyrinten vil du møde sjove aktiviteter, trækunst og hyggelige kroge. 

EventkalenderSe mere

Kunst og kultur

Familieworkshop
Foto: Ribe Kunstmuseum

Fuglsang Kunstmuseum

Gå på opdagelse i kunsten på Fuglsang Kunstmuseum i efterårsferien. Museet rummer unikke og fine kunstsamlinger fra 1780 og frem til i dag fra danske kunstnere og strømninger i dansk kulturhistorie.

Dodekalitten
© Thomas Kadziola
Foto: Deniz Yüksel Pedersen

Dodekalitten

Det magiske kunstværk Dodekalitten er et must see, når du besøger Lolland-Falster. De store stenskulpturer skabt af Thomas Kadziola kombineret med elektronisk musik af Wayne Siegels og naturskønne omgivelser skaber en enestående oplevelse.

 

Peter Hansens Have
Foto: Peter Hansen

Peter Hansens Have

Oplev en af Nordeuropas største privatejede plantesamlinger hos Peter Hansen. Lad din indre have- og planteelsker sprudle og nyd en rolig stund i efterårets solstråler på en af havens bænke, hvor du også kan spise din medbragte mad.

Se alle kulturoplevelserSe mere

Natur

Albuen
Foto: Sarahinthegreen

Vandring

Enestående natur, rolige omgivelser og smukke kystlinjer venter på dig. På med vandrestøvlerne - inspiration til din næste vandretur finder du her.

Naturpark Maribosøerne

Cykelferie

Oplev det smukke Lolland-Falster og efteråret på cykel. Flade landskaber og naturskønne ruter kalder på en cykelferie. Bliv inspireret her.

Albuen
Foto: Sarahinthegreen

Unik natur

Udforsk den smukke natur i efterårsferien. Saml sten på stranden, tag på skovtur og oplev de unikke naturparker. Naturen byder på sjove og gratis aktiviteter for alle.

Andre oplevelser

Se det hele

Bliv inspireret af vores online turistkatalog
og kig på de mange events i kalenderen.
turistkatalog