Her begynder det gode liv!

Foto:Robin Skjoldborg&Niclas Jessen

Ferie for voksne

Skal du på romantisk du-og-jeg-tur, på vennetur eller på tur med dig selv, og savner du inspiration til ting, du kan gøre og opleve med lidt ekstra fokus på forkælelse og kvalitet, så læs videre her, hvor vi har samlet en stribe forslag til kulturelle, gastronomiske og aktiv-i-naturen oplevelser, der er lidt udover det sædvanlige. Tjek også de mange tilbud på kulturelle oplevelser via CultureSpots.

Overnatning i unikke omgivelser

Gør overnatningen til noget særligt og slå jer ned på et af vores mange unikke overnatningssteder. Fx på et klassisk købstadshotel, tæt på det hele, på et romantisk gods eller på et B&B, hvor værterne vil forkæle jer, det bedste de kan. Eller hvad med at overnatte på Danmarks første sukkerfabrik?

"Kort-ferie" på Lolland-Falster

Lolland-Falster og øerne i Smålandshavet er som skabt til et forlænget weekendophold.   Med mange attraktioner og korte afstande er det nemt at fylde dagene op med oplevelser, og er I mere til fred og ro, kan I nyde vores enestående og rigelige natur – fx vores mere end 600 km lange kyst.

Her er I tæt på det hele

På Lolland-Falster er I tæt på det hele, og det er uanset, om I er til shopping, caféliv og kulturelle oplevelser i en af vores stemningsfulde købstæder, til eftertænksomhed, vidder og storslået natur eller fredeligt ø-liv og autenticitet på en af vores hyggelige småøer Femø, Fejø, Askø og Vejrø.   

Veninder går i park

Forår

Par går tur

Sommer

Par ved solnedgang

Efterår

Par om vinteren

Vinter

Del dine øjeblikke: