Par sidder i strandstole i Nysted

Her begynder det gode liv!

Par spiser udenfor

Ferie for voksne

Skal du på romantisk du-og-jeg-tur, på vennetur eller på tur med dig selv, og savner du inspiration til ting, du kan gøre og opleve med lidt ekstra fokus på forkælelse og kvalitet, så læs videre her, hvor vi har samlet en stribe forslag til kulturelle, gastronomiske og aktiv-i-naturen oplevelser, der er lidt udover det sædvanlige. Tjek også de mange tilbud på kulturelle oplevelser via CulturePoint.

Kunst & Kultur

Gastronomisk Guide

Shopping

Overnatning der byder på mere end en seng at sove i

Foto: Ingrid Riis

Overnatning i unikke omgivelser

Gør overnatningen til noget særligt og slå jer ned på et af vores mange unikke overnatningssteder. Fx på et klassisk købstadshotel, tæt på det hele, på et romantisk gods eller på et B&B, hvor værterne vil forkæle jer, det bedste de kan. Eller hvad med at overnatte på Danmarks første sukkerfabrik?

Tips til en romantisk du-og-jeg-tur

Tips til en vaskeægte herretur

Tips til en hyggelig venindetur

"Kort-ferie" på Lolland-Falster

Lolland-Falster og øerne i Smålandshavet er som skabt til et forlænget weekendophold.   Med mange attraktioner og korte afstande er det nemt at fylde dagene op med oplevelser, og er I mere til fred og ro, kan I nyde vores enestående og rigelige natur – fx vores mere end 600 km lange kyst.

Unik natur og fredelige småøer

Foto: Niclas Jessen

Stemningsfulde købstæder

Foto: BEST Production

Her er I tæt på det hele

På Lolland-Falster er I tæt på det hele, og det er uanset, om I er til shopping, caféliv og kulturelle oplevelser i en af vores stemningsfulde købstæder, til eftertænksomhed, vidder og storslået natur eller fredeligt ø-liv og autenticitet på en af vores hyggelige småøer Femø, Fejø, Askø og Vejrø.