Nakskov

Lollands største by ligger smukt for enden af Nakskov Fjord og en sejltur på fjorden med Postbåden er en helt unik oplevelse. Nakskov byder på hyggelige gader og smukt istandsatte stræder ned til havnen. Nakskov har en af Danmarks ældste gågader med et rigt handelsliv og specialbutikker.

Nakskov Fjord

Længst mod vest på det flade Lolland ligger en 12 km dyb fjord med hele 10 store og små øer samt en 7,5 km lang krumodde kaldet Albuen yderst. Fjorden kaldes Danmarks ørigste og er ved at få prædikatet Naturpark.

Postbåden

Oplev Danmarks mest ørige fjord helt tæt på - tag på en uforglemmelig udflugt med Postbåden

Vestlolland naturoplevelser i verdensklasse

Området på Vestlolland bugner af gode oplevelser, store herregårde, smukke haver, strande, skove og ikke mindst den fantastiske fjord.
Dyrelivet er helt specielt og tiltrækker hvert år mange besøgende - også fantastiske fiskesteder kendetegner Vestlollands kyster og fjorden i særledeshed.  

Oplevelser i naturen

Fiskesteder, cykl og vandreruter og golf i den smukkeste natur og ikke at forglemme strandene er blot nogle af de fantastiske oplevelser som Vestlolland byder på.

Strandene på Vestlolland

Strandende findes i masse vis og også på Vestlollands kyst specielt i inderfjorden når badetemperaturerne ofte højt op om sommeren.

De små perler

Herregårde, kirker, små museer og egnens historie er meget vigtige og bevidner de fantastiske oplevelser helheden skaber. 
Fordybelse og fortidens historier skaber et væld af billeder på nethinden - og først når man har set tulipanmarkerne set de mange kirker forstår man virkelig skønheden i de små perler. 

Havnene på Vestlolland

11 havne indenfor overkommelige sømil gør Vestlollands kyst til et mekka for lystsejlere.

Del denne side