©  Foto:

Hestehovedet Strand

Smukt strandområde med Danmarks næst længste badebro og høje badevandstemperaturer i Naturpark Nakskov Fjord.

Hestehovedet Strand er et fantastisk sted at tilbringe dagen, da stranden byder på mange spændende aktiviteter som beachvolley og boldbaner. Badestranden er både børne- og handicapvenlig med en dejlig lang badebro på 190 m. Der er mange gode faciliteter ved stranden med lystbådehavn, restaurant, kiosk og campingplads, hvor der er mulighed for at tage et slag minigolf.

Hestehovedet Strand blev etableret i 1940’erne som et rekreativt område for borgerne i Nakskov.

Den enestående natur

Fra stranden er der en smuk udsigt ud over fjorden, ligesom at området byder på mange dejlige naturoplevelser i Naturpark Nakskov Fjord. Det fascinerende monument Dodekalitten i Ravnsby Bakker er bestemt også et besøg værd, når man er i området.

Fra Hestehovedet er der adgang til øen Kuddeholm via en lille bro. Her står den vilde natur i skærende kontrast til det tæmmede og smukke rekreative område ved stranden.

Aktiviteter i det fri

Grundet de gunstige vindforhold ved stranden er dette også et rigtig godt surfspot. Fra stranden kan man sejle den enestående kajaktur til Albuen. For et besøg på de små øer i Nakskov Fjord kan det anbefales at tage en tur med Postbåden.

Få mere inspiration til ture og naturoplevelser i området på Naturlandets app.