©  Foto:

Anettes Bed & Breakfast Falster

Anettes Bed & Breakfast ligger i et hyggeligt gult træhus på det nordlige Falster med kort afstand til motorvejen. Eskilstrup har også en togstation, så landsbyen er let tilgængelig.

Anettes Bed & Breakfast har en nostalgisk gammeldags hygge med blomstertapet og udsigt til den store have og markerne bagved. Det ligger i udkanten af Eskilstrup, en typisk lille landsby på Falster med rød kirke, lille købmand og et pizzasted. Brug endelig møblerne i haven.

B&B'et har to store og hyggelige retroværelser med skæve indretningdetaljer. Det er hyggeligt at være her året rundt! Begge de hyggelige værelser er placeret på husets første sal. I det blå rum kan der overnatte tre gæster, og det grønne rum har plads til to gæster.

Værelserne deler et badeværelse og et fællesområde, hvor du kan spise din take away og tilberede et let måltid. Du har adgang til køleskab med fryser, elkedel og miniovn samt kopper, tallerkener og bestik mm.

Der er gratis kaffe og te til alle gæster.

Det er dit eget valg, om du ønsker at bestille morgenmad, eller du sørger for din egen forplejning.

Morgenmaden serveres ved højbordene i fællesområdet og består af en kontinental morgenmad med hjemmebagte boller, forskellige typer syltetøj og ost, frisk frugt, juice, yoghurt med müsli og lidt til den søde tand.

Området og beliggenheden

Beliggenheden er perfekt, hvis du cykler på en af de internationale cykelruter og skal med færgen til Bogø og fortsætte til Møn. Anettes Bed & Breakfast passer selvfølgelig godt på din cykel, mens du overnatter der, så den bliver låst inde i en garage.

Eskilstrup ligger på den nordlige del af Falster, kun få minutter fra motorvejen. Med andre ord: Du kan være på Lolland, Sjælland eller Bogø og Møn på få minutter. Eskilstrup har et lille supermarked og et pizzaria.

Nykøbing Falster ligger 12 km syd for Anettes Bed & Breakfast. Byen byder på masser af gode indkøbsmuligheder og en række forskellige restauranter.

Eskilstrup - hvor Anettes B&B ligger - byder også på et par attraktioner: Krokodille Zoo ligger lige uden for Eskilstrup, og i selve Eskilstrup kan du besøge Danmarks Traktormuseum.