skip_to_main_content
©  Foto:

Fejø Mølle – Café, butik og turistinformation

Åbningstider og arrangementer:

Fejø Mølle åbner for gæster i sommersæsonen fra juni til august. Åbningstiden er 13.30-16.30.

I 2018 åbner vi hver weekend i juni, hver dag i juli og første uge i august, og derefter holder vi åbent hver weekend august ud. Mere informationer på hjemmesiden www.fejoemoelle.dk og vores Facebookside.

Møllen har derudover hvert år en række gratis arrangementer med koncerter, foredrag og andre hyggelige aktiviteter på programmet, blandt andet til Turismens dag, Dansk Mølledag, Møllens fødselsdag og Æblets Dag.

 

Caféen

I caféen kan man nyde et lille udvalg af kager, herunder vores berømte Møllelagkage og drikke en kop kaffe, the eller kakao. Vi sælger også is. Medbragt mad må desuden nydes ved Møllen.

 

Butikken

I butikken sælger vi Fejø Mølleøl, økologisk mel fra Aurion, malet på vores egen lille mølle og diverse Mølle-merchandise. Vi sælger desuden lokalt producerede produkter som honning, marmelade, most, cider og røget laks samt håndværk fremstillet af lokale kunstnere.

 

Turistinformation

På møllen finder du information om overnatning, attraktioner og aktiviteter på Fejø.

Møllepigerne hjælper og vejleder med glæde øens turister efter bedste evne.

 

Betaling

Vi tager imod kontanter og MobilePay.

 

Bestil kaffe og kage til større grupper

Ring til Birthe på tlf. 24 26 35 03 for at aftale nærmere.

 

En mølle drevet af frivillige

Fejø Mølle vedligeholdes af frivillige fra Fejø Møllelaug, og fremstår i flot stand. Den er fuldt funktionsdygtig, og ved særlige lejligheder sættes sejlene af krøjedrengene (m/k), der også sørger for at krøje møllen i stormvejr, så den ikke beskadiges. Møllen huser både café, butik og turistinformation som holdes åbent af de frivillige møllepiger.