©  Foto:

Fejø Mølle – Café, butik og turistinformation

Møllen blev oprindelig opført i år 1858 et andet sted på Fejø, men blev i 1905 nedtaget og flyttet til sin nuværende placering i Østerby.

Åbningstider og arrangementer
Fejø Mølle åbner for gæster i sommersæsonen fra den første weekend i juni måned. Der er åbent hver weekend i juni og hver dag i juli samt på udvalgte dage i august. Åbningstider og mere information findes på hjemmesiden www.fejoemoelle.dk og på Facebook.

Møllen har derudover hvert år en række gratis arrangementer med koncerter, foredrag og andre hyggelige aktiviteter på programmet, blandt andet til Dansk Mølledag, Møllens fødselsdag, Æblets Dag og et hyggeligt julearrangement sidst i november.

Caféen
I caféen kan man nyde et lille udvalg af kager, herunder den berømte møllelagkage og drikke en kop kaffe, the eller kakao. Man kan også købe is, øl og vand. Medbragt mad må gerne nydes ved Møllen.

Butikken
I butikken sælges Fejø Mølleøl, økologisk mel fra Aurion, malet på egen lille mølle, og diverse mølle-merchandise. Desuden sælges lokalt producerede produkter som honning, marmelade, most og cider samt håndværk fremstillet af lokale kunstnere.

Turistinformation
På møllen finder du information om overnatning, attraktioner og aktiviteter på Fejø. Møllepigerne hjælper med gode råd.

Betaling
Her kan betales med kontanter og MobilePay. 

Bestil kaffe og kage til større grupper
Ring til Birthe på tlf. 24 26 35 03 for at aftale nærmere.

En mølle drevet af frivillige
Fejø Mølle vedligeholdes af frivillige fra Fejø Møllelaug og fremstår i flot stand. Den er fuldt funktionsdygtig, og ved særlige lejligheder sættes sejlene af krøjedrengene (m/k), der også sørger for at krøje møllen i stormvejr, så den ikke beskadiges. Møllen huser både café, butik og turistinformation, som holdes åbent af de frivillige møllepiger (m/k).

 

Del dine øjeblikke: