©  Foto:

Gedesby Mølle

Gedesby Mølle er Danmarks sydligst beliggende hollandske mølle, og den gamle mølle er smukt restaureret og fuld brugbar. Det er dog ikke kun derfor folk valfarter til Gedeby fra hele Lolland og Falster. Nej, det er det gigantiske store loppemarked der fylder både bygninger og et stort telt, der er berømt i hele regionen.

Hver sommer er der åbent hver lørdag og søndag i loppemarkedet, og det samme gælder til højtiderne som påske og jul. Se på hjemmesiden hvornår du kan gøre et kup næste gang.

Når du er færdigt med at shoppe og beundre møllen, er her også en god legeplads og fritstående bænke og borde, hvor det er muligt at spise sin medbragte mad eller kage. Lad kaffen blive hjemme, den kan du købe hos os. Betalingen for kaffen bestemmer du selv – men beløbet går ubeskåret til bevaringen af møllen.

Selve byen Gedesby bør du heller ikke snyde dig for, for er en hyggelig gammel landsby fuld af atmosfære, med små gader og stråtækkede huse, smukke haver foruden en smuk kirke og en andedam (uden ænder).