©  Foto:

Hesnæs Havn

Hesnæs Havn med rørklædte huse, smukke skove og badestrande har udvidet, så sejlere kan proviantere og spise i havnen. Bageri, konditori, cafe og take away og en masse events på havnen.

Hav og hygge

På havnen på Hesnæs kan man nyde udsigten, mens man følger med i fiskerlivet fra gamle dage. Havnen er hjemsted for en mindre fiskerflåde, som hver morgen sejler ud og senere på dagen leverer friskfanget fisk til lokale butikker og røgerier. Mange lystfartøjer lægger til i havnen i sommerperioden, så området er fyldt med hygge.

I området omkring Hesnæs støder man på de rørklædte huse, som området er særligt kendt for. Husene, der blev opført efter stormfloden i 1872, vidner om livet tæt på havet, og man fascineres af det rolige liv i den storslåede natur. Kombiner evt. besøget med en skøn vandre- eller cykeltur og oplev både skov, strand og dejlige udsigter.

Smag fine lækkerier

Hesnæs Havn Spisehal, Bageri & Konditori byder på lette retter og fine konditorkager, som kan nydes i de hyggelige gamle garnhuses afslappede stemning. Der er også mulighed for at købe friskbagt brød, middagsretter og andre lækkerier med hjem.

Tæt på ligger søsterrestauranten Pomle Nakke Traktørsted, hvor der serveres gourmetmad i de naturskønne omgivelser. Det traditionsrige traktørsted ligger på klinten med havets brusen og vinden i bøgetræerne som baggrundslyd. Kokken bruger primært lokale råvarer i det varierede menukort.

I løbet af året er der forskellige arrangementer på både Hesnæs Havn og Pomle Nakke Traktørsted – følg med på hesnæshavn.dk.