skip_to_main_content
©  Foto:

Hesnæs Havn

Besøg det hyggelige fiskerleje ved Hesnæs Havn med de unikke rørklædte huse, nyd udsigten over havet og de dybe Corselitze skove.

Hav og hygge
På havnen på Hesnæs kan man nyde udsigten, mens man følger med i fiskerlivet fra gamle dage. Havnen er hjemsted for en mindre fiskerflåde, som hver morgen sejler ud og senere på dagen leverer friskfanget fisk til lokale butikker og røgerier. Mange lystfartøjer lægger til i havnen i sommerperioden, så området er fyldt med hygge.

I området omkring Hesnæs støder man på de rørklædte huse, som området er særligt kendt for. Husene, der blev opført efter stormfloden i 1872, vidner om livet tæt på havet, og man fascineres af det rolige liv i den storslåede natur. Kombiner evt. besøget med en skøn vandre- eller cykeltur og oplev både skov, strand og dejlige udsigter.

Guf til ganen
På havnen er der etableret spise- og grillpladser, som man kan spise sin medbragte mad ved. Ikke langt derfra ligger traktørstedet Pomle Nakke, hvor man kan nyde gourmetmad i de naturskønne omgivelser. Det traditionsrige traktørsted ligger på en klint med havets brusen og vinden i bøgetræerne som baggrundslyd. Kokken bruger primært lokale råvarer i sit varierede menukort, og der serveres velvalgte vine, velskænkede øl og velsmagende safter til.