©  Foto:

Shelterplads - Grænge Beboerhus

I landsbyen Grænge ligger denne spændende shelter- og teltplads. Pladsen ligger bag den gamle skole i Skole, som fremstår som en original landsbyskole. I dag fungerer den som et fint og moderne beboerhus, der bruges til sociale arrangementer.

Shelterpladsen består af en shelter med plads til 4 overnattende gæster. Der er også plads til overnattende gæster i telt.

Pladsen har en spændende naturlegeplads, et fint dobbelt toilet, flere bord-bænkesæt, overdækket spiseplads, samt strømstik til opladning af fx elcykel og mobiltelefon. Der står en elkedel inde på toilettet som frit kan benyttes. Det forventes at der bliver etableret bålsted inden udgangen af 2021.

Der er knapt 7 km til den vestlige del af Nykøbing Falster, hvor der er mulighed for indkøb ved Guldborgsundcentret. Grænge er en stationsby, og der afgår tog i retning mod Nykøbing og Nakskov.

Læs mere om Grænge Beboerhus shelterplads på Book en Shelter. Se også en fuld oversigt over Naturlandet Lolland-Falsters mange shelterpladser her.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app.