Shelterplads - Mysseskoven

Denne skønne shelterplads ligger midt i den bynære skov ved Nykøbing Falster, ved siden af den hyggelige hjerteformede sø. Der er stor nybygget naturmotionsplads, fint handicaptoilet, madpakkehus og naturrum i direkte tilknytning til pladsen, samt flere bålsteder man kan vælge i mellem. Men andre ord, så kan du få det bedste fra begge verdener på denne shelterplads, hvor du kan nyde skovens ro og det smukke Guldborg Sund tæt ved, samtidig med at du får alle byens fordele.

Pladsen består af to store og rummelige sheltere. Teltning er ikke tilladt.

Shelterpladsen er en del af vores store oplevelsesrute, Naturlandet Rundt. Pladsen ligger fint isoleret i skoven, men meget bynært ved Nykøbing Falster. Den lokale Netto ligger cirka 800 meter fra pladsen, sammen med et apotek, så der er god mulighed for at købe myggespray, morgenjuice eller hvad man nu lige har behov for.

Mysseskoven er skabt i samarbejde mellem godsejer Thomas Højgaard, Guldborgsund Kommune og lokale borgere; blandt andet har Ældre Sagen hjulpet med etableringen af motionspladsen, mens Lindeskovskolens elever har opfundet søens hjerteform og etableret bålpladserne. Læs mere om projektet på Guldborgsunds hjemmeside

Læs mere om Mysseskovens shelterplads på Book en Shelter.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app.