©  Foto:

Shelterplads - Hestehoved Lystbådehavn

Vil du opleve Naturpark Nakskov Fjord på helt tæt hold, er denne shelter og teltplads helt fantastisk til dette. Pladsen ligger isoleret for enden af lystbådehavnen med en unik udsigt over fjorden, som fra pladsen kan ses fra stort set alle sider.

Shelterpladsen består af to store sheltere, med plads til 5 personer i hver. Der er også mulighed for at overnatte i telt på pladsen.

Der er kajakbro samt bålsted med grillrist og bænk direkte ved pladsen. Havnens fine faciliteter kan benyttes, og inkluderer både toilet, brusebad, drikkevand og wifi.

Restaurant Fjorden ligger overfor sejlklubben, og tilbyder 10% rabat (ekskl. drikkevarer) mod fremvisning af booking kvittering. Der er cirka 3,5 km ind til Nakskov centrum, hvor der er et hav af indkøbsmuligheder og spisesteder. På Nakskov station afgår der tog mod Nykøbing Falster, samt diverse lokalbusser.

Læs mere om Hestehoved Lystbådehavn shelterplads på Book en Shelter. Se også en fuld oversigt over Naturlandet Lolland-Falsters mange shelterpladser her.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app.