©  Foto:

Shelterplads - Nakskov Fjord Camping

Er du på udkig efter en luksus shelterferie, så tag til Vestlolland og bo midt i Naturpark Nakskov Fjord. Med masser af aktiviteter for alle aldre lige i nærheden, vil der være rig mulighed for ægte kvalitetstid med hele familien.

Shelterpladsen har to store sheltere med plads til 5 personer.

Hop i vandet fra Lollands mest ikoniske badebro, bliv fristet ved isboden, kæmp om titlen som familiens bedste minigolfspiller, eller slap af med snobrød og bålhygge. Sheltergæster kan benytte alle campingpladsens faciliteter, såsom brusebad, toiletter, bålhytte, wifi, TV-stue og legeplads. I sæsonen er der isbod og mulighed for at handle ind i kiosken.

Restaurant Fjorden ligger overfor campingpladsen, og tilbyder 10% rabat (ekskl. drikkevarer) mod fremvisning af booking kvittering. Der er cirka 3,5 km ind til Nakskov centrum, hvor der er et hav af indkøbsmuligheder og spisesteder. På Nakskov station afgår der tog mod Nykøbing Falster, samt diverse lokalbusser.

Bemærk: Når du ankommer til pladsen skal du tjekke ind i receptionen; sørg venligst for at ankomme før klokken 20:00 i højsæsonen, eller 18:00 resten af året.

Læs mere om Nakskov Fjordcamping shelterplads på Book en Shelter. Se også en fuld oversigt over Naturlandet Lolland-Falsters mange shelterpladser her.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app.