Shelterplads - Sandby

Shelterpladsen i Sandby har to fine sheltere med stort udhæng, og er i 2020 helt nybygget. De ligger i yderkanten af landsbyen på den nationale cykelrute 8 og cykelruten Naturlandet Rundt. Der er en fin bålplads samt primitivt toilet tilgængeligt. Ved siden af shelterpladsen, som er fint skærmet af træerne, er der en stor spændende lege- og aktivitetsplads, hvor både børn og voksne kan lege og dyrke motion. Shelterpladsen er en del af vores store oplevelsesrute, Naturlandet Rundt.

De lokale pladsansvarlige sørger som regel for at der står drikkevand klar i shelterne, når gæster har booket dem, ellers kan vand hentes ved kirken cirka 800 meter fra pladsen.

3,5 km nord for Sandby finder du landsbyen Skovbølle som har sin egen Let Køb butik. Hvis du har brug for at handle større ind, så er der kun 6 km fra Sandby shelterplads til Nakskov centrum, hvor du kan finde diverse supermarkeder og butikker. I Nakskov kan du også finde et bredt udvalg af caféer og restauranter, samt det lokale turistkontor.

Læs mere om Sandby shelterplads på Book en Shelter.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app