©  Foto:

Shelterplads - Tårs Havn

På det vestligste af Lolland ligger den lille Tårs Fiskeri- og lystbådehavn midt i Naturpark Nakskov Fjord. Her kan du overnatte i telt, autocamper eller en gammel fisker hytte i naturskønne omgivelser.

 

Pladsen består af en gammel autentisk fiskerhytte med plads til 4 personer. På teltpladsen som ligger lidt nord for havnen er det muligt for max 30 personer at overnatte i telte. Derudover er der også mulighed for at overnatte i egen autocamper på en af de 12 parkeringspladser rundt omkring på havnen.

Havnen har rigtigt fine faciliteter, blandt andet badebro, toilet, brusebad, opholdsstue med lille køkken og strømstik. Kajakbro kommer i august. Prisen for autocamper er inklusiv strøm og tømningsordning.

Der er cirka 2,2 km fra færgehavnen til Tårs gl. havn hvor pladsen befinder sig. Ved færgehavnen afgår der færger til Langeland samt bus mod Nakskov.

Læs mere om Tårs Havn telt- og autocamperplads på Book en Shelter. Se også en fuld oversigt over Naturlandet Lolland-Falsters mange shelterpladser her.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app.