Den Fuldkomne Fisker

På det vestlige Lolland, ud mod smålandsfarevandet, ligger restauranten Den Fuldkomne Fisker. Her er al maden lavet fra bunden og gerne med lokale og økologiske råvarer, således kommer det meste af kødet, fiskene og grøntsagerne fra det lokale fiskeri og landbrug på Lolland-Falster.

Restauranten ligger i landskabelige og smukke omgivelser og servere enestående og spændende gastronomiske retter. Maden er unik, og inspirationen fra de sydlige himmelstrøg kan smages. I de særlig udvalgte retter bruges de råvarer der er i sæson, og de skal gerne være lokalt produceret og økologiske.  

Det er en atmosfære der emmer af hjertevarme og mad der taler til alle sanser, der rammer når man træder ind ad døren til Den Fuldkomne Fisker. Her bærer menuen præg af omtanke og kærlighed til maden og de gode råvarer. Om sommeren kan der bestilles bord i restaurantens hyggelige gårdhave. Her er der mulighed for at læne sig tilbage og nyde et glas vin, i den sydlandske atmosfære, mellem de velduftende krydderurter som også bruges i madlavningen.

Da restaurant Den Fuldkomne Fisker også er vellidt blandt de lokale, er det en gode ide at bestille bord på forhånd.

Skal benene strækkes efter et dejligt måltid eller eftermiddagskaffen, så ligger Onsevig Havn kun en lille spadseretur derfra. Er turen til Den Fuldkomne Fisker alligevel planlagt, så er der flere spændende udflugtsmål i området. Ikke langt derfra ligger Frederiksdal Gods, hvor den anerkendte Frederiksdal kirsebærvin produceres. Har de lokale godser fanget interessen, så ligger den tidligere statsministers herregård Reventlow-museet også blot en lille køretur derfra. Det samme gør det fascinerende monument Dodekalitten med udsigt over Smålandshavet også.