Fuglsang Herregaard udefra

Historiske herregårde

Foto: Thomas Høyrup Christensen

Tag på herregårdstur og oplev vores mange velbevarede herresæder. En del af dem kan du kun se udefra, men de er hele turen værd på grund af de smukke landskaber, der omgiver dem - og flere har også offentlig adgang til slotsparken. Du finder Lolland-Falsters smukke herregårde her.

Liste
Kort
Fuglsang Herregaard
Foto: @felecool

Fuglsang Herregaard

I mere end et århundrede var Fuglsang Herregaard et refugium for danske billedkunstnere og komponister. I dag fremstår godset som et intakt herregårdshjem, hvor historiens vingesus mærkes i de fredede...

Læs mere

Reventlow-Museet Pederstrup

Midt i Reventlowparken ligger Reventlow-Museet Pederstrup, hvor man træder ind i hjemmet hos den store statsmand og reformator C.D.F. Reventlow (1748-1827).

Læs mere
Frederiksdal Gods og Park
Foto: Frederiksdal Gods

Frederiksdal Gods og Park

Med udsigt til Langelandsbæltet og havørnen siddende i sit træ i parken, er Frederiksdal Gods en oase af ro og fred. Godset har i mange århundreder været rammen om et stort landbrug, hvor der siden 20...
Læs mere
Corselitze Gods
Foto: Corselitze

Corselitze Gods

 Nyd det smukke Corselitze Gods, de nærliggende skove og den enestående udsigt ud over Østersøen.  

Læs mere
Aalholm Slot
Foto: @felecool

Aalholm Slot

Få et godt kig til Aalholm Slot fra Nysted Havn og de omkringliggende vandre- og cykelruter.

Læs mere
Ny Kirstineberg Gods
Foto: Ny Kirstineberg Gods

Ny Kirstineberg Gods

Ny Kirstineberg Gods drives af Maria Hvid og Martin Kronborg og deres fem børn. De udlever deres fælles drøm om mødet mellem mennesker, indretning og brugskunst, masser af plads og en herlig natur.

Læs mere
Engestofte Gods
Foto: Visit Lolland-Falster

Engestofte Gods

Smukke Engestofte Gods smukt beliggende ved Søndersø, syd for Maribo, er det perfekte venue til konferencer og fester i historiske stemningsfulde rammer.

Læs mere
Halsted Kloster
Foto: Visit Lolland-Falster

Halsted Kloster

Stilart: Historicisme

Her grundlagde Valdemar Atterdag i 1300-tallet et middelalderligt benediktinerkloster, der fungerede indtil reformationen i 1536, hvor klosteret blev inddraget af kronen.

Ved K...

Læs mere
Vindeholme Slot
Foto: Vindeholme Slot

Vindeholme Slot

Book en forlænget weekend med dine kære, eller indkald dine ansatte til teambuilding eller networking i luksuriøse omgivelser, i hjertet af rå natur, midt i de sydlollandske skove. Vindeholme ligger 3...

Læs mere
Christianssæde
Foto: Christianssæde

Christianssæde

Midt på Lolland – godt beskyttet bag store grønne skove ligger slotsruinen Christianssæde. Barokbygningen fra 1690 er nu under renovering, og er ikke muligt at besøge.

Læs mere

Find mere inspiration her...