Knuthenborg Safaripark - En oplevelse vildere

Foto: Visit Lolland-Falster
Attraktioner
Zoo'er og dyreparker
Adresse

Knuthenborg Allé

4930 Maribo

Kontakt

E-mail:info@knuthenborg.dk

Telefon:54788089

fax:54788458

KÆMPE NYHED 2018: Tag familien mere end 65 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og t-rex! Her møder I også deres nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter!

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

I Limpopoland kan I fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros. Den stejle vandrutsjebane Congo Splash byder på sus og vandsprøjt, mens årets nyhed rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien. Det er også i Limpopoland, I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks vildeste vand- og naturlegeplads!

Vi ses til en vild oplevelse!

Fakta om Knuthenborg
Knuthenborg Safaripark er den største safaripark i Nordeuropa med mere end 1000 fritgående vilde dyr. Dyr fra hele verden – flest fra Afrika og Asien er samlet i den store park. Nogle dyr kan man klappe, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen. Men Knuthenborg Safaripark er mere end dét. Midt i det hele ligger det afrikanske legeland Limpopoland med Danmarks vildeste natur- og vandlegeplads og Nordeuropas stejleste vandrutsjebane – Congo Splash. Knuthenborg har det hele.

Adresse

Knuthenborg Allé

4930 Maribo

Facilities

Dyrepark

Parkeringsplads for busser

Restaurant/Cafe

Medbragt mad tilladt

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
Visit Lolland-Falster