Nysted

 

Foto: Robin Skjoldborg

Masser af tid
til hinanden

Forkæl dig og din kære med et ophold på Lolland-Falster. Gå på opdagelse i imponerende kunst og kultur, forkæl jeres smagsløg og udforsk den fantastiske natur  uforglemmelige oplevelser venter på jer.

Hygge og oplevelser

Galleri Heike Arndt DK maleri
Foto: Gallerie Heike Arndt DK

Kunst & Kultur

Gå på opdagelse i Lolland-Falsters kultur blandt herregårde, fortidsminder, kirker, gallerier og kunst. Besøg et af Danmarks ældste kunstmuseer eller læg vejen forbi skovtrolden Frie Vilje.

Den Grønne Verden

Gastronomi

Forkæl jer selv med udsøgte gastronomioplevelser. Her får I den bedste smag af lokale råvarer, som I kan nyde med prisbelønnet vin og øl. Nye smagsoplevelser venter på jer.

Hesnæs Strand
Foto: Daniel Villadsen

Unikke naturoplevelser

Udforsk naturen sammen og mærk roen sænke sig, når I bevæger jer rundt i de dybe skove, på de smukke strande eller i de unikke naturparker.

Dodekalitten
© Thomas Kadziola
Foto: Per Rasmussen

Dodekalitten

Besøg det ikoniske kunstværk Dodekalitten på toppen af de Lollandske Alper. En magisk og helt unik oplevelse, når I sammen træder ind i midten af kunstværket. 

Frederiksdal Kirsebærvin
Foto: Frederiksdal Kirsebærvin

Frederiksdal Kirsebærvin

Smag de prisbelønnet kirsebærvine, gå på opdagelse i plantagen, oplev den hyggelige stemning i gårdbutikken blandt vintønder og køb kvalitetsvin med hjem, når du lægger vejen forbi Frederiksdal Kirsebærvin.

Albuen
Foto: Sarahinthegreen

Vandring

Tag hinanden i hånden og hop i vandreskoene. Sammen kan I opleve den enestående natur, de smukke kyster og nyde rolige stunder i det fri.

Sov godt

Treehouse B&B
Foto: Sarahinthegreen

Treehouse B&B

Overnat i trætophytter og kom helt tæt på naturen. En smuk solnedgang og stjerneklar himmel skaber enestående øjeblikke - her er tid til jer.

Fuglsang Herregaard set fra luften
Foto: Emil Spangenberg

Fuglsang Herregaardshotel

Forkæl jer selv med et ophold på Fuglsang Herregård. I overnatter i herskabelige omgivelser, kommer helt tæt på Lolland-Falsters kulturhistorie og får udsøgte gourmetoplevelser.

Vipp Farmhouse
Foto: Robin Skjoldborg

Vipp Farmhouse

Bo i det idylliske Vipp Farmhouse midt i vidunderlig skov. Her kan I slappe af, nyde hinanden og besøge restaurant og gårdbutik Brasseriet på godset Søllestedgaard.

Se alle overnatningsstederSe mere

Andre oplevelser

Se det hele

Bliv inspireret af vores online turistkatalog
og kig på de mange events i kalenderen.
turistkatalog