Ravnsby Bakker

 

Foto:BLF

Sydhavsøerne 
til fods

Indtag sydhavsøerne til fods. Oplev storslået natur, smukke kyster, de lollandske alper og kulturelle perler med vandrestøvler på. Lolland-Falster byder på mange smukke ruter for både den trænede hiker og for dig, der vil et par timer ud i det fri. Tag familien under armen eller gå selv og nyd freden under åben himmel.

Hop i vandrestøvlerne

Naturpark Maribosøerne luftfoto

Naturpark Maribosøerne

Tag på vandretur i Naturpark Maribosøerne med mulighed for at se havørne og opleve fugleliv af international betydning. Du kan også nyde udsigten til Engestofte Gods og Søholt Gods. Her er både kulturhistorie, enestående natur og et storstilet herregårdslandskab.

Naturpark Nakskov Fjord Hestehoved ved solnedgang

Naturpark Nakskov Fjord

Et smukt og fascinerende naturområde, hvor du kan opleve Danmarks mest ø-rige fjord. I Naturpark Nakskov Fjord får du enestående udsigter, et rigt dyreliv, kulturhistorie, unikke strande og Danmarks næst længste badebro.

Bøtø Naturområde

Bøtøskoven

Oplev vilde heste, græssende kvæg og et unikt fugle- og insektliv! Du kan opleve vilde Konikheste og Skotsk højlandskvæg på nært hold. Hold øje med havørnen, der yngler i området og kig efter de sjældne sommerfugle Sort Ildfugl og Spejlbredpande.

Saksfjed Hyllekrog

Saksfjeld-Hyllekrog

Naturreservatet Saksfjed-Hyllekrog rummer både skov, strandeng, klitter og åben kyst. På din tur rundt i det fredede område kan du opleve fritgående kvæg, vilde heste, sæler og en mangfoldighed af fugle.

Hamborgskoven

Hamborgskoven

Vandre gennem Hamborgskoven på Østlolland, hvor du bl.a. finder en rute på 5 km. På din tur kan du nyde udsigten over Guldborg Sund og oplev fortidens stendysser. Ved rutens start ligger Middelaldercentret.

Naturlandet app

Naturlandet app

Hent appen Naturlandet Lolland-Falster og få inspiration til ture og oplevelser i naturen. Du kan cykle, vandre, ride eller ro ved hjælp af ruterne i appen, og få spændende forslag til aktiviteter undervejs.

SantiagoRuten

Santiago ruten

På med vandrestøvlerne og drag ud på den internationale vandrerute, der på Lolland-Falster strækker sig mellem Stubbekøbing og Rødbyhavn igennem mange smukke områder.

Den danske klosterrute

Den Danske Klosterrute

Kom på spændende kulturrejse rundt i det danske landskab! Oplev skøn natur, smuk arkitektur og fascinerende historie undervejs.

Albuen Strand

Ud på Albuen

Drag ud på odden Albuen, der er Lollands vestligste punkt. Nyd udsigten til havet på begge sider og lade dig fascinere af både den stille fjord og det brusende hav.

Se alle vandreruterSe mere

Andre oplevelser

Se det hele

Bliv inspireret af vores online turistkatalog
og kig på de mange events i kalenderen.
turistkatalog

Pakkerejser på Lolland-FalsterSe mere