Aktiv i naturen

Med fem golfbaner, en masse kyst og hav - perfekt til lystfiskeri, sejlads og hyggeligt badeliv - og snesevis af afmærkede vandre- og cykelruter, blandt andet "Østersøruten" og "Sundruten", er Sydhavsøerne som skabt til både hyggelige og udfordrende aktiv-oplevelser. Læs videre og få inspiration til oplevelser, du ikke kommer sovende til!

Læs mere

Cykelferie på Lolland-Falster

Hold cykelferie på Lolland-Falster og slip for barske bakker! Følg de mange afmærkede cykelruter, fx en af vores temaruter, eller komponér jeres egen. Har I ikke cykler med, så lej en hos en af de mange cykeludlejere. Og når I skal finde overnatning, så hold øje med "Bed+Bike-mærket", for her gør man en ekstra indsats for at imødekomme jeres behov. 

Læs mere

Slap af i naturen

Selvom naturen er god at være aktiv i, er den også til for dig, der er til ro og ren afkobling. Og heldigvis har Sydhavsøerne så meget natur, at du nemt kan finde roen - fx på en tur langs de endeløse strande, på en af vores charmerende småøer eller i en af Lollands unikke naturparker Nakskov Fjord og Maribosøerne.

Læs mere

Unikke naturoplevelser

Oplev Lolland-Falsters storslåede natur. Fx det rige fugleliv i det fredede naturområde omkring Maribosøerne, de betagende udsigter langs Danmarks ø-rigeste fjord, Nakskov Fjord, Halskov Vænges mange oldtidsminder eller den lille halvø Skejten, der har tiltrukket landskabsmalere i mere end 100 år. 

Læs mere